About us

Lightmotiff е български иновативен бранд, който проектира, създава и произвежда дизайнерски триизмерни, сглобяеми осветителни тела.
Идеята за създаването на „Lightmotiff”, тръгва от упорита двугодишна работа на един семеен екип.


Фирма „С.А.Р.А.С” ЕООД стартира в края на 2019 г. Ние сме малките производители с големи идеи на “3D пъзел лампи”. Той - Александър Радивоевич – творец, създател, дизайнер и проектант на декоративните ни продукти, тя – Станислава Радивоевич – организатор, фирмен представител и консултант в приказният ни магазин, те – Александър Радивоевич /джуниър/ и Сава Радивоевич, главни помощници в производствения цикъл, окомплектоването и всички дейности, свързани с реализацията на готовата продукция.

Мисията на нашият екип е да Ви предадем положителни и позитивни емоции с нашите продукти, радостта и удоволствието да твориш с ръцете си, сред любими хора, мисия на Lightmotiff.

Те.......... Декоративните светлинни приказни творения.

В нашият дом има много светлина. И всичката тя е с различна форма и история. Това не е просто хрумване. По–скоро тя отразява онова, което откриваме по пътя си. В детската стая, огрява малкото човече, напомнящо за стотиците прочетени приказки и бухала с големите мъдри очи, който туко–що сякаш долетял от приказна гора. Домашният любимец с голямото сърце все те гледа мило и напомня любовта си. В ъгълът, лунната пътека огрява пътя на червения барон, които излита за поредния си въздушен бой.


Затваряме очи и започваме да сънуваме. Прожекцията започва върху бял екран, светлината на камерата го огрява. Дали е сън или не – всеки има право да избира в кой свят да живее и от кой да черпи вдъхновение. Не е странно – колко от нас са избирали приказките? И продължават да ги избират заради децата си преди да заспят... и да изключат вълшебната им лампа. И преди техния свят да ги прехвърли с приказната каляска в света на принцеси, ние вече смело въртим педали към мечтите си, защото те излъчват светлина.

Ако желаете идеите да Ви осветят, потърсете формата на светлината. За да знаете откъде идват чудесата.

© Lightmotiff. All Rights Reserved | Design by W3layouts